Lifestyle,  Recepten

Groene smoothie #01

Ik vind het heerlijk om mijn dag te beginnen met een gezonde (groene) smoothie. Ik heb daarom al heel veel soorten uitgeprobeerd, maar ik zal op mijn blog alleen de varianten delen die goedgekeurd zijn door Charly en Simon. Soms zijn ze namelijk heel ‘gezond’ maar echt niet lekker en dat vind ik zonde, want ik geloof toch dat het fijner is om écht te genieten van een maaltijd.

Recept voor 2 personen
Tijd: 10 minuten

Ingrediënten

 • handje verse spinazie
 • 2 stengels bleekselderij
 • 1/4 komkommer
 • 1 banaan
 • 1 middelgrote appel
 • 1 schepje tarwegras
 • 2 (kleine) stukjes gesneden gember
 • 6 blaadjes munt
 • 1 schepje vegan proteïne cacao (optioneel)
 • 250 ml. havermelk
 • versier met topje munt

Bereidingswijze

 • Snijd de bleekselderij, komkommer, appel, gember en banaan in stukken en doe ze in de blender samen met de spinazie. Breek de banaan in tweeën en voeg deze ook toe.
 • Voeg als laatste het tarwegras, de munt, proteïne en de havermelk toe en garneer de smoothie met het topje van een muntplantje.
Geniet ervan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *