Buitenleven,  Lifestyle,  Reizen & Inspiratie

Wandeling Peak Hill

Deze wandeling langs een deel van het kustpad is één van onze favorieten in de buurt. Peak Hill is een onderdeel van de South West Coast Path van de Jurassic Coast. De National Trust heeft deze omgeving opgenomen en zorgt voor een goed behoud van de biodiversiteit op deze plek zoals wilde dieren, vlinders en wilde bloemen.

De uitzichten zijn adembenemend en elke keer anders door de veranderende luchten bij de zee. Ik kan dan ook geen beter verhaal vertellen dan gewoon de foto’s te delen.

4 Comments

 • Marit

  Hoi Marijke, nee dat boek heb ik niet gelezen! Het is inderdaad elke dag een geschenk dat we in zo’n prachtige omgeving mogen wonen. Charly geniet ontzettend van alles wat de natuur te bieden heeft en één van mijn dromen was ook om onze kinderen op te laten groeien in de natuur. We hopen dat we er nog lang van mogen genieten! Liefs Marit

 • Marijke Hartstra

  Heb je Het Zoupad van Raynor Winn al gelezen? Jouw foto’s van en rond Peak Hill geven de beelden die ik tijdens het lezen van dat mooie boek in gedachten maakte van die lange wandeltochten langs de kust prachtig vorm! Jouw schrijvend vertellen doet me daaraan denken, evenals het feit dat jullie zo dichtbij die fraaie kustweg wonen. Daar je thuis beseffen… grandioos! En Charly wegwijs maken in al wat de natuur te bieden heeft is haar zóveel rijkdom bieden! Je zult je een gezegend mens voelen….en dat heb je helemaal aan jezelf te danken door de keuze van een verrijkt leven! Kan me levendig indenken dat daar waar jullie nu wonen helemaal het gevoel van thuiskomen was en is. Dat is ‘sterretjes plukken’, elke dag!

 • Marit

  Dank je wel en graag gedaan, wij zijn ook zo blij dat we ondanks de lockdowns kunnen genieten van deze geweldige wandelingen! Dat maakt het veel beter vol te houden.

 • Corien Heersema-Beuker

  Wat een schitterende foto’s! Dat is genieten in deze bizarre corona-tijd! Dankjewel voor het delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *